Direktlänk till inlägg 13 februari 2013

Så effektiv är LPG mot celluliter

Av Joni Erhlandson - 13 februari 2013 15:48

LPG är utvecklad kring en patenterad teknik som behandlar kroppsvävnad i hyn samt underhudsfettet. Det fungerar på ungefär samma sätt som en dammsugare med ett munstycke som suger upp och rullar huden.

Djupmassagen skall öppna lymf- och blodkärl i hudytan och underhudsfettet. Blodcirkulationen kommer igång och eventuella vätskeansamlingar, slagg och gifter skall därigenom tömmas ut.

Behandlingen skall även aktivera fettvävnaden till att komma i lipolys, vilket betyder att de avger inlagrad energi vilket ska leda till att fettansamlingarna krymper.

Även framställningen av collagenfibrer samt elastin i hyn ska blir påverkade positivt och leda till en smidigare och fastare hy.

Under 2009 genomfördes en studie vid ett högskola i Ankara, Turkiet i syfte att fastställa effektiviteten vid behandling med LPG mot celluloider. I den här artikeln finns en sammanfattning av slutresultatet från denna studie.

Studien av LPG mot celluliter

33 st hälsosamma kvinnor med celluliter av olika utsträckning och volym fick behandling med LPG 2 ggr per vecka genom totalt 15 behandlingstillfällen. Deltagarna fotograferades vid varje behandling.

Efter sista lpg sessionen utfördes en uppskattning av de synliga skillnaderna och uppföljning av mätningar som utförts på åtta olika platser.




Slutresultatet av insatserna med LPG mot celluliter

Efter LPG-behandlingarna kunde man se betydande förändringar i celluliternas form och storlek i hela behandlingsgruppen. Endast 5 kvinnor (15 %) kunde dock ses ha erhållit betydande förbättringar av sina celluliter.

Samtliga patienter uppvisade en signifikant omkretsminskning i alla uppmätta områden. De som gått ned i vikt under studien visade en betydligt större genomsnittlig reduktion av total kroppsomkrets.   

Det förhållandevis låga antalet delatagare gör att det krävs ytterligare studier för att på ett tillförlitligt sätt kunna fastställa effektiviteten av LPG mot celluliter.

Slutsats

LPG endermologie är grundat på denna kliniska studie en väl fungerande behandling för att minska diametern på behandlade kroppsområden. Behandlingsmetodens effekt i fråga om att begränsa celluliters storlek och antal har i undersökningen visat sig begränsad.

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Joni Erhlandson - 13 maj 2014 09:20

Då någon hör begreppet botox tänker de flesta på hollywoodskådespelare och rynkinjektioner. Till viss del är ju detta också korrekt. "Botoxinjektioner är mest välkända som estetiska behandlingar mot rynkor"   Faktum är dock att bara tio % av al...

Av Joni Erhlandson - 8 juli 2013 14:29


Det här inlägget kommer att ge dig en bättre kunskap om vad silikonbröst är, på vilket sätt den genomförs samt vilka frågor som konsument man borde ställa. Målet är att du ska förstå ingreppets möjligheter & risker. Detta är för ditt eget bästa & för...

Av Joni Erhlandson - 27 juni 2013 17:02

Laserbehandlingar har på senare tid blivit mycket populära inom estetisk medicin & skönhet. Detta beror på att man kan med hjälp av laser åtgärda många olika ”problem”.   För dig som funderar på denna typ av behandling, är det viktigt...

Av Joni Erhlandson - 2 maj 2013 11:26

Intresset för tatueringsborttagning har aldrig varit större och det ökar nästan lika kvickt som för att låta tatuera sig. Anledningen till det ökade intresset för tatueringsborttagning grundar sig på två faktorer. Först och främst har det blivit &rdq...

Av Joni Erhlandson - 14 mars 2013 10:14

En näsoperation eller näsplastik är ett plastikkirurgsikt skönhetsingrepp vilket utförs i syfte att förändra näsans storlek och form. Näsplastik kan trots oerhört återhållsamma justeringar ha en betydande inflytande på vårt yttre. De ändringar ingre...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards